Kan ik zelf het materiaal en het formaat kiezen?

Het is niet mogelijk om hetzelfde werk in andere formaten te bestellen. Ik heb al het denkwerk en uitzoekwerk al voor je gedaan. Met het door Studio Chasse Patate gekozen formaat en het materiaal  halen we het beste uit de foto. Dat hoef jij dus niet meer te doen.  Zo blijven de werken ook bijzonder, het is geen massaproductie.

Hoe lang duurt het voordat werk aan mijn muur hangt

Elk werk wordt speciaal voor jou geproduceerd. Geef ons wel even de tijd, zowel het afdrukken als de verzending liggen uiteraard bij externe leveranciers. Uiteraard proberen alle partijen in deze keten om het kunstwerk zo snel als mogelijk bij je te bezorgen. Over het algemeen staat het werk binnen 2 weken voor je deur. Maar uiterlijk binnen 3 weken.

Hoe werkt retourneren?

Het gaat er natuurlijk om dat je tevreden bent met werk. Is er iets beschadigd, is er iets niet in orde of  staat het  werk toch niet zo mooi bij je oma’s dressoir? Geen probleem. Je kunt het werk altijd binnen 14 dagen na ontvangst weer retourneren. Stuur in dat geval een mail aan: retouren@studioshassepatate.nl. Het is dus wel slim om in die periode van twee weken het verpakkingsmateriaal te bewaren, het kan best een klus zijn om een kunstwerk weer goed in te pakken.

Krijg ik ook de tekst behorende bij de foto opgestuurd?

Elk werk heeft een gelimiteerde oplage. Zo weet je zeker dat je iets bijzonders in huis haalt. De oplage staat bij elk werk vermeld. Elk kunstwerk is genummerd. Het nummer en de begeleidende tekst wordt gepresenteerd in een certificaat dat bij elk kunstwerk hoort. Dit certificaat wordt separaat aan je opgestuurd. Dit certificaat wordt na ontvangst van het betaling binnen 5 werkdagen aan je opgestuurd. Door dit certificaat ben je er zeker van dat je een echte Studio Chasse Patate kunstwerk in huis hebt.

Hoe worden de werken verstuurd?

De werken worden aan het door jou opgegeven adres opgestuurd. De werken worden uiteraard zeer goed ingepakt. Dit wordt gedaan met een combinatie van hout, piepschuim en karton. Op die manier kunnen de werken niet beschadigd raken. Gaat er toch onverhoopt iets verkeerd? Neem dan direct contact op, dan lossen we het direct op.